Vedenlaadun automaattinen mittauslaite - ICO WIFI

449,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
154031
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Kuohu

ICO-WIFI on altaanhoidon mullistava tuote, joka on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan altaan hoitoa. Laite osaa myös ennakoida vedenlaatuun liittyviä muutoksia ja näin oikea tasapaino on helppo säilyttää. ICO on myös yhteensopiva niin kloori-, bromi- kuin suolapuhdistusjärjestelmienkin kanssa. Suosittelemmekin tämän lisävarusteen hankintaa sillä altaan hoitaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!

Laite asetetaan veteen kellumaan ja se mittaa automaattisesti vedenlaatuun liittyvää tietoa lähettäen sen suoraan WIFIverkkoa pitkin puhelimeesi tai tablettiisi. ICO antaa myös erittäin selkeitä ohjeita vedenlaadun parantamiseen. Näin osaat lisätä kemikaaleja juuri oikean määrän tarpeen mukaan.

Laite toimii akulla, joka on ladattavissa normaalilla USB-laturilla. Akku on erittäin pitkäkestoinen, joten laite on helppo ladata esimerkiksi vedenvaihdon yhteydessä. Myös ICO:n anturipäät ovat vaihdettavissa. Tätä ominaisuutta ei ole muissa markkinoilta löytyvissä itsenäisissä veden hallintalaitteissa!

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?