Wicanders

Vinyylikorkki Wicanders wood Go Light Sucupira 1,806m²/pkt

Tarjoushinta 95,09 € Normaalihinta 105,65 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401492
Unit price 52,65 €

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Wicanders (vanha nimi Vinylcomfort ) vinyylikorkki on kehitetty korkea laatu silmälläpitäen. Huippulaadukkaat yksityiskohtaiset kuosit takaavat korkeimman mahdollisen laadun oli kyseessä lähes mikä käyttökohde tahansa. Kestävän monikerroksisen ääntä ja lämpöä sitovan rakenteensa ansiosta Wicanders Vinylcomfort vinyylikorkkimallisto tarjoaa ennennäkemättömän miellyttävän lattiaratkaisun. Vinylcomfort vinyylikorkkisarjan ominaisuuksien ansiosta ylimääräisten ääni – ja lämpöeristeiden asentaminen on useimmiten tarpeetonta.

Wicanders VinylComfort luo uudenlaisen ilmapiirin kodin jokaiseen tilaan ollessaan samalla kestävä ja elämätön antaen lukemattomia tapoja hyödyntää nämä upeat lattiat uudella tavalla. Rikkoutumaton ja kulutuksenkestävä luksusvinyylipinta (LVT, luksusvinyylilaatta) yhdistettynä kahden korkkikerroksen ainutlaatuisiin mukavuusominaisuuksiin ja lukkoponttirakenne auttavat muokkaamaan sekä uudet että vanhat tilat nopeasti ja vaivattomasti moderniksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi. VinylComfort  vinyylikorkki on erinomainen valinta esimerkiksi koira- ja lapsiperheille sekä vaikkapa parturi-kampaamoihin ja ravintolan tai hotellihuoneen lattiaksi. VinylComfortin upeat lankkukuvioiset puukuosit ovat pintastrukturoituja ja näyttäviä.

Käyttöluokka: KL32
Takuu: 15 vuotta kotikäytössä
Laudan paksuus: 10,5 mm
Laudan leveys: 185 mm
Laudan pituus: 1220 mm
Pakkauskoko: 1,806m²
Lankkuja paketissa: 8 kpl
Myyntiyksikkö: paketti
Valmistajan tuotenumero: B0O9001

Lisätietoa asennuksesta, hoidosta ja teknisistä tiedoista ladattavissa alhaalta.

POISTUU : Light Sucupiraa on tällä hetkellä noin 250 m² ja tämän tuotteen valmistus on loppunut joten se tuon määrän jälkeen poistuu.


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös

Tarjoushinta 87,26 € Normaalihinta 96,96 € / pkt
Tarjoushinta 95,09 € Normaalihinta 105,65 € / pkt
Tarjoushinta 95,09 € Normaalihinta 105,65 € / pkt
Tarjoushinta 91,19 € Normaalihinta 101,32 € / pkt