Kamiina Jotul F 263 S musta maali

3 899,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400299
kpl

Toimitusaika: Varmista saatavuus myynnistä

Toimitusaika noin 4-6 kuukautta

Toimituskulut alk.: -
Jotul

Jøtul F 263 S kuuluu F 260 -sarjaan, jossa on neljä erilaista mallia. Ne kaikki ovat konvektiolämpöä antavia kamiinoja ja ne voi hyvin sijoittaa myös palavasta materiaalista valmistetulle seinälle. Konvektiolämpö saadaan aikaan siten, että kamiinassa on ulkovaippa, jolloin lämpö pääsee kiertämään tulipesän ja ulkovaipan välillä. Samalla kamiinan ulkopinnan lämpötila pysyy alhaisena. 

Jøtul F 263 S -mallissa on suuret sivulasit ja kamiinan rakenteeseen olennaisena osana kuuluvat vuolukivipaneelit. Vuolukivi varastoi lämpöä, kun kamiinassa palaa tuli, ja luovuttaa lämpöä hitaasti, kun tuli on sammunut. Lämmönvarauskyvyn ja pienen, mutta tehokkaan tulipesän ansiosta kamiina sopii erityisen hyvin moderneihin asuntoihin, joissa on pieni lämmitystehon tarve. Kamiina on kuitenkin riittävän tehokas myös, kun lämpötila laskee äkillisesti. Sokkelin luukun takana on piilossa teline takkavälineitä varten. 

Puhtaasti palava tulipesä

Tämä malli on puhtaasti palava. Tulipesän yläreunassa olevan vetoventtiilin ansiosta luukun lasi pysyy tavallista puhtaampana ja takka polttaa huomattavasti vähemmän puuta. Puun palaessa pidempään myös päästöt ovat alhaisemmat.

 

Tekniset tiedot

- Paino: 220 kg
- Minimiteho 3,7 kW
- Nimellisteho 5 kW
- Maksimiteho 9 kW
- Korkeus 1140 mm
- Leveys 520 mm
- Syvyys 490 mm
- Hormiliitos: Ø150  mm päältä ja takaa

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?