Kamiina Jotul F 602 BBE, mustansininen emali

2 076,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400320
kpl

Toimitusaika: Varmista saatavuus myynnistä

Toimituskulut alk.: -
Jotul

Jøtul F 602 on yksi Jøtulin ajattomista klassikoista. Se on ollut vuosia suosituin malli, jonka suunnittelivat 1930-luvun loppupuolella arkkitehdit Blakstad ja Munthe-Kaas ja jonka koristelusta vastaa kuvataiteilija Ørnulf Bast. Myöhemmin siihen on tehty teknisiä muutoksia ja nykyään siinä on uudenaikainen puhtaasti polttava tulipesä.  

Kamiina on sekä käytännöllinen että persoonallisen näköinen. Se on helppo sijoittaa, se lämmittää tehokkaasti ja sen päällä on kätevä lämpölevy. Jøtul F 602 on seissyt tukevasti lyhyillä jaloillaan norjalaisissa ja muun maalaisissa kodeissa useiden sukupolvien ajan ja voidaan olettaa, että siitä on iloa myös tuleville sukupolville. Kamiinaa on saatavissa mustaksi maalattuna ja emaloituna, jolloin sen pinnoitetta ei tarvitse huoltaa mitenkään. Ei siis ole mikään ihme, että Jøtul F 602 on maailman eniten kopioitu tulisija!

Puhtaasti palava tulipesä

Tämä malli on puhtaasti palava. Tulipesän yläreunassa olevan vetoventtiilin ansiosta luukun lasi pysyy tavallista puhtaampana ja takka polttaa huomattavasti vähemmän puuta. Puun palaessa pidempään myös päästöt ovat alhaisemmat.

Emaloitu pinnoite

Perintetisen maalipinnan sijaan tässä kamiina mallissa on emaloitu pinnoite. Emaloitua pinnoitetta ei tarvitse huoltaa, se on helppo pitää puhtaana ja säilyy kauniina vuosikausia.

- Puhtaasti palava
- Valurautaa
- Pintakäsittelynä mustansinisen emalipinta
- Sopii lämmitykseen matalalla teholla
- Vakiovarusteena keittolevy
- Savukanavat ylhäällä ja takana
- Polttopuun maksimipituus 40 cm

Tekniset tiedot

- Paino: 78 kg
- Minimiteho 2,3 kW
- Nimellisteho 6 kW
- Maksimiteho 8,5 kW
- Korkeus 640 mm
- Leveys 320 mm
- Syvyys 490 mm
- Hormiliitos: Ø125 mm päältä ja takaa
- Korkeus hormiaukon keskipisteeseen takana: 550 mm

Parhaan hinnan saat kun kysyt tarjousta tuotteesta alta löytyvällä lomakkeella !

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?