Liimapuu 90X90X3000

32,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
027207
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -

Liimapuu 90X90X3000 on korkealuokkainen, uusiutuva rakennusmateriaali. Liimapuulla on erittäin hyvät lujuusominaisuudet, erinomainen palonkestävyys sekä miellyttävä ulkonäkö. Liimapuu soveltuu hyvin kohteisiin, missä rakennusmateriaalilta vaaditaan kaunista ulkonäköä. Tuotetta on myös helppo käsitellä juuri itselleen sopivaksi.  

Liimapuu koostuu höylätyistä, toisiinsa liimatuista ja syynsuuntaisista lamelleista. Valmistuksessa käytetään parasta kotimaista kuusisahatavaraa ja liimana vaaleaa säänkestävää melamiiniliimaa. Liimapuulla pystytään tarvittaessa tekemään pitkiä jännevälejä mm. ala-, väli- tai yläpohjiin. Liimapuuta käytetään rakennesuunnitelman mukaan vaakapalkkina tai pystytolppana pientalojen, hallien ym. rakennusten kantavissa rakenteissa. 

Liimapuusta saadaan aikaan näyttäviä ja kestäviä kantavia rakenteita. Kauniin pintansa ansioista liimapuu toimii samalla myös sisustuselementtinä. Liimapuu soveltuu erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin ja keveytensä ansiosta sitä suositaan myös korjausrakentamisessa. Liimapuu on kevyt ja kestävä materiaali, jonka kantokyky on huomattavasti parempi kuin tavallisen sahatavaran. Liimapuu on myös mittatarkkaa ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. 

Liimapuu 90X90X3000 – Tuotetiedot: 

  • Paksuus: 90 mm 
  • Leveys: 90 mm 
  • Pituus: 3000 mm 
  • Mittatarkka 
  • Liimapuu: Toisiinsa liimatuista ja syynsuuntaisista lamelleista 
  • Tuotenumero: 027207 

Tuote myydään kappaleittain. Lisää haluttu kappalemäärä ostoskoriin. 

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: