Bosch Akkukonesarja 5 Konetta + 3 akkua + laturi + laukku

1 190,00 € / pkt
Varastotuote
Tuotenumero
148004
pkt

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Alin hinta edellisen 30 päivän aikana: 795,00 €
Bosch

Boschin 5-osainen ammattilaisen 18 voltin akkukonesetti sisältää GSR porakoneen, GWS kulmahiomakoneen, GSA puukkosahan, GST Pistosahan ja GKS pyörösahan. Lisäksi settiin kuuluu työkalulaukku, jossa on kolme 4,0 Ah:n akkua ja laturi.

Bosch Akkukonesarja 5 Konetta, 3 Kpl 4,0Ah akuilla + laukku - Tuotetiedot:

  • Jännite: 18V
  • Käyttövoima: Akkukäyttöinen
  • Sisältää akun: kyllä, 3kpl
  • Akun tyyppiu: Li-on
  • Akun kapasiteetti: 4 Ah
  • Sisältää laturin: kyllä
  • Boschin tuotenumero: 0.615.990.N39

GSR 18V-55 Professional - Akkuporakone

Boschin tehokas ja yleiskäyttöinen 18 V:n porakone, joka on varustettu harjattomalla moottorilla. Kestävä ja huipputehokas: suuri 55 Nm:n vääntömomentti ja 1 800 käyntinopeus takaavat tehokkaan poraamisen puuhun ja metalliin. Kestävä 13 mm:n Röhm-metalli-istukka takaa optimaalisen voimansiirron poraamiseen ja ruuvaamiseen. Harjaton moottori pidentää työkalun käyttöikää ja takaa akun pitkän käyntiajan.

GWS 18V-10 Professional - Akkukulmahiomakone

Entistä paremman tehon ja ohjattavuuden tarjoava malli 18 V:n koneluokassa. Harjattomalla moottorillaan ja ProCORE18V-akullaan tämä pienikokoinen kulmahiomakone on yhtä tehokas kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen malli. Drop Control, KickBack Control ja älykäs jarrujärjestelmä varmistavat entistä paremmin turvallisuuden ja käyttömukavuuden. Maailman ensimmäinen putoamisen varotoiminto (Drop Control) sammuttaa moottorin välittömästi, jos työkalu putoaa vahingossa lattialle.

GSA 18 V-LI Professional - Akkupuukkosaha

Erittäin suorituskykyinen ja pitkäikäinen 18 V:n puukkosaha. Akun suuri kapasiteetti riittää kertalatauksella yli sadan jopa 100 x 100 mm:n kokoisen kuusipalkin katkaisuun, mikä varmistaa nopean työskentelyn. Elektroninen moottorisuoja takaa pitkän käyttöiän. Boschin SDS-järjestelmä mahdollistaa sahanterän nopean ja helpon vaihdon ilman työkaluja.

GST 18 V-125B Professional - Akkupistosaha

Luotettava akkutyökalu kaikkiin käyttökohteisiin – varustettu kaarikahvalla. Kestävä runko ja hiiliharjaton moottori takaavat työkalun varman toiminnan sekä entistä pidemmän käyttöajan ja eliniän. Kaarikahvainen akkupistosaha tarjoaa optimaalisen hinta-suorituskykysuhteen. Sen suunnittelussa on painotettu käytön helppoutta ja keskitytty olennaisen tärkeisiin toimintoihin, kuten SDS-teränpitimeen, LED-valoon, 4-portaiseen heiluriliikkeeseen ja nopeuden valintaan.

GKS 18 V-57-2 Professional - Akkukäsipyörösaha

Akkukäyttöinen ja kompakti yleiskone voimakkaaseen sahaukseen – sahanterä oikealla. Kompakti ja erittäin tehokas voimakkaan hiiliharjattoman moottorin ansiosta. Helppokäyttöinen ulkoinen pölynpoisto, jota voidaan käyttää kaikilla BOSCH-pölynimureilla, takaa paremman käyttäjän terveyden suojelun. Mahdollistaa nopean työskentelyn ja akun pitkän käyttöajan.

Tuote myydään paketeittain. Lisää ostoskoriin haluttu pakettimäärä.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?