Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Isover mineraalivilla

Isover mineraalivilla

Eristeiden valinnalla on ratkaiseva rooli rakennusten energiankulutuksessa, sisäilman laadussa ja asumisviihtyvyydessä. ISOVER kehittää ja valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpia lämmön- ja ääneneristeitä. Tuotteiden pitkälle kehitetty turvallisuus ja korkea laatu vastaavat asiakkaidemme vaativimpiinkin haasteisiin.Markkinajohtajana Isover tuottaa kustannustehokkaasti laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Kierrätyslasi raaka-aineena

ISOVER käyttää eristeiden raaka-aineena pääosin kierrätyslasia. Kierrätyslasin osuus on jopa 85 %, joten eristeiden valmistus muodostaa tärkeän osan maamme lasinkeräysjärjestelmää. Lisäksi kierrätyslasin käyttö lasivillan raaka-aineena alentaa energian kulutusta valmistusprosessissa. Kierrätyslasia on käytetty raaka-aineena vuodesta 1983 lähtien. Viimeisen viiden vuoden aikana sitä on käytetty yli 150 000 tonnia.

ISOVER maailmalla

Saint-Gobainin lämmöneriste-toimiala (ISOVER ja Ecophon) valmistaa pääasiassamineraalivillaeristeitä uudisrakentamiseen, peruskorjauskohteisiin sekä teollisuuteen. ISOVER toimii yli 40 maassa työllistäen noin 9 500 hlöä.

Toimialan tavoitteena on luoda energiatehokkaita lämmöneristeitä sekä luoda asumismukavuutta ja auttaa suojelemaan ympäristöä. Tästä esimerkkinä viime vuosina tulleita tuoteinnovaatioita: älykäs höyrynsulku Vario KM Duplex sekä ULTIMATE-mineraalivilla, joka yhdistää lasi- ja kivivillan parhaimmat ominaisuudet.