Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Bjelin -kovapuulattiat

Bjelin -kovapuulattiat

Bjelinin leveät kovapuu lankkulattiat on valmistettu patentoidulla teknologialla, jonka avulla puu kovetetaan ja siitä tehdään kovempaa. Bjelinin lattiat ovat innovatiivisia puulattioita, joissa on aidon puun tuntu ja jotka ovat monta kertaa kovempia, kuin muut puulattia. Lattioiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia raaka-aineita optimaalisella tavalla. 

Bjelinin 21 cm leveät lankkulattiat ovat leveämpiä, kuin useimmat markkinoiden lankkulattioista ja 27 cm leveät lattiat ovat täysin uniikkeja Bjelinille etenkin tässä hintaluokassa. 

Kestävä, edullinen ja ympyristö vastuullinen lattia patentoidulla teknologialla.

Bjelinin kovapuulattioiden valmistukseen on käytetty patentoitua Woodura menetelmä, jonka avulla puuta voidaan lujittaa ja käyttää koko puu raaka-aineena. Tällä menetelmä varmistetaan, että parketit valmistetaan vastuullisesti ja ympäristö ystävällisesti. Woodura menetelmällä valmistetut lattiat ovat monta kertaa kovempia, lujempia ja kestävämpiä, kuin tavalliset puulattiat. Lattioissa kuitenkin säilyy perinteisen puulattian ulkonäkö ja tuntu.

Vastuullista puunkäyttöä.

Bjelinin tuotanto perustuu yksinkertaisiin, mutta viisaisiin periaatteisiin, jotka takaavat Bjelinin toiminnan ympäristöllisen vastuullisuuden. Bjelinin käyttää kovepuu parkettien valmistuksessa ohuita puukerroksia. Ohuita puukerroksia käyttämällä pystytään lattioita valmistamaan huomattavasti enemmän puukuutiota kohden. Bjelinin menetelmillä pystytään perinteisiin puulattioihin verrattuna 10 kertaa enemmän kovetettua puulattiaa samasta raaka.ainemäärästä. 

Puu käsitellään paikallisesti Bjelinin tehtaissa metsän läheisyydessä, jolloin varmistetaan, että raaka-aineiden kuljetusmatkat ovat lyhyet ja paikalliset ihmiset saavat töitä. Puuraaka-aine tulee metsistä, joita hoidetaan ja joiden käyttöä johdetaan vastuullisella tavalla hyvin tiukkojen ekologisten, sosiaalisten ja taloudellisten säännösten mukaisesti.

Ohut lattia on helppo asentaa

Leveät lankut on tyypillisesti myös paksuja. Bjelinin puun kovetustekniikan avulla tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Bjelinin lankut ovat leveydestään huolimatta, vain 11 mm paksuja. Ohuus tekee parketin asennuksesta helppoa eikä sinun tarvitse tehdä kalliitta muutoksia kodissasi, kuten ovien vaihtoa.

Kolme lajitelmaa

Bjenin lattiat ovat saatavilla kolmessa erilaisessa lajitelmassa. Nämä lajitelmat ovat Select, Nature ja Rustic. 

Select on lajitelma, jossa puusyykuvio on hieno ja siinä on luonnollinen värisävy eikä suuria värivaihteluita. Lajitelmassa voi esiintyä pieni määrä kokonaisia ja terveitä oksia, mutta vähemmissä määrin kuin elävimmissä lajitelmissa. 

Nature-lajitelmassa on oksia, juovaisuutta ja hiukan pintapuuta. Lattiassa on luonnollista värivaihtelua ja elävää syy kuviot, joka antaa lattialle klassisen ulkonäön ja hienon tunnelman. Lajitelmassa on tasapainoisesti täytettyjä oksia ja halkeamia, jotka antavat lattialle syvyyttä ja puun tunnelmaa.

Rustic-lajitema antaa voimakkaamman ja rustikaalisemman vaikutelman. Vaihtelevat värisävyt ja puunsyykuvio antavat eläväisen tunnelman. Täytetyt halkeamat ja suuremmat oksakohdat, kuten myös värisävyjen kontrastit ja laaja värisävyjen kontrastit ja laaja värisävyjen vaihtelu antavat lattialle oman viehätyksensä sekä luonteensa.

Lukkopontillisella lattialla täydellinen lopputulos

5G- lukkoponttilattian asentaminen on helpompaa kuin koskaan. Lukkoponttilattian asentaminen on nopeaa ja sen voi tehdä ilman ammattilaisen apua. Lattia asennetaan uivalla asennus tavalla aluslattian päälle ilman nauloja tai liimaa.