Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Kingspan SPU eristeet

Kingspan SPU eristeet

SPU Eristeet ovat markkinoiden tehokkaimpia lämmöneristeitä korjaus- ja uudisrakentamiseen. SPU-eristelevyillä voidaan toteuttaa erittäin energiatehokkaita rakenteita ohuilla rakennevahvuuksilla. SPU Eristeet ovat kotimaisia ja tutkitusti turvallisia laatutuotteita jotka eivät vety tai homehdu. Tuoteperheestä löydät tuotteet ja ratkaisut kaikkeen lämmöneristämiseen ja kaikenlaisiin kohteisiin. Kankaanpäässä SPU Eristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut SPU Oy on ollut 1.7.2015 lähtien Kingspan Insulation Oy, joka tarjoaa jatkossa kaikki vanhat tutu joka kodin eristeet kuten Sauna-Satu, Vintti-Iitta ja Anselmi nyt saman katon alta. Lisäksi tuotevalikoima laajenee entistäkin tehokkaammilla Kooltherm -tuoteperheen lämmöneristeillä ja seuraavan sukupolven OPTIM-R -tyhjiöeristejärjestelmillä. Sarokkaan varastosta saat kaikki yleisimmät ja käytetyimmät tuotteet heti mukaan tai kotiin toimitettuna - ympäri suomen !

Oheisessa taulukossa on esitetty vanhat SPU -tuotenimet sekä vastaavat uudet Kingspan Therma™ -tuotenimet:

Vanha SPU -tuotenimiUusi Kingspan -tuotenimiHuomioita
SPU AL

Kingspan Therma™ TP10

Kingspan Therma™ TF70

Kingspan Therma™ TW50

Kingspan Therma™ TW55

Vinot katot ja yläpohjat

Maanvaraiset ja tuulettuvat alapohjat

Muuratut ja kivirunkoiset seinät

Puurunkoiset seinät

SPU FR Kingspan Therma™ TW57 Tuuletetut betonielementit
SPU P Kingspan Therma™ TW58 Betonielementit
SPU SP Kingspan Therma™ TR26 Loivat katot
SPU R Kingspan Therma™ TW55 R Matkapuhelinkuuluvuustuote
SPU Runkolevy k600 Kingspan Therma™ TW55 Runkolevy Puurungot k600
SPU Runkolevy k900 Kingspan Therma™ TP10 Runkolevy Puurungot k900
SPU Sauna-Satu Kingspan Sauna-Satu® Saunat
SPU Anselmi Kingspan Therma™ TW56 Anselmi Seinien ja yläpohjien lisäeristys
SPU XT Kingspan OPTIM-R Korvattu OPTIM-R – tyhjiöeristejärjestelmillä
SPU H Tuotenimi vahvistetaan myöhemmin Hiotut / pinnoittamattomat tuotteet


Kokonaistaloudellinen ratkaisu

SPU Eristeitä käyttämällä säästää tilaa, työvaiheita ja materiaaleja. Erinomaisen lämmöneristyskyvyn ansiosta. SPU-eristelevyillä on mahdollisuus saavuttaa paras mahdollinen energiatehokkuus pienellä eristevahvuudella ja ohuilla rakenteilla. Kustannushyötyä syntyy rakennuksen pienemmän energiankulutuksen lisäksi myös säästetyn työn ja rakennusmateriaalien muodossa. Muiden rakennusmateriaalien käyttö voidaan minimoida, koska rakennuksen bruttoala säilyy pienenä. SPU Eristeillä valmista tulee nopeasti, joten kustannuksia säästyy myös työssä.

Energiatehokasta rakentamista

Tehokas lämmöneristäminen on avaintekijä kestävän kehityksen mukaisessa rakentamisessa. Tehokkain tapa vähentää kasvihuonekaasujen päästöjä ja energiankulutusta on rakennusten lämmöneristävyyden parantaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa uudisrakennusten rakentamista nolla-, matala- tai passiivienergiatasoisiksi sekä vanhojen rakennusten korjaamista energiatehokkaammiksi.

SPU Eristeillä energiaa säästävät passiivi- ja nollaenergiarakenteet voidaan toteuttaa kosteusteknisesti turvallisesti ja yksinkertaisesti jo tavanomaisilla rakennepaksuuksilla. Ratkaisuillamme vanhan talon voi korjata jopa matalaenergiatasoiseksi. SPU Eristeillä lisälämmöneristys onnistuu rakennuksen sisäpuolelle ilman kallista julkisivun uusimista.

Lisää asumismukavuutta

SPU Eristeiden rakenneratkaisut on suunniteltu tukemaan asumismukavuutta monin tavoin. Ratkaisuillamme rakenteet saadaan ohuiksi, jolloin hyötykäyttöön jää enemmän tilaa ja korkeutta. SPU Eristeet auttavat myös terveellisen ja viihtyisän sisäilman syntymisessä. Asunto on miellyttävän vedoton, kun rakenteet ovat lämpö- ja kosteusteknisesti oikeaoppisen ilmanpitävät. Hyvän ilmanpitävyyden ansiosta lämpö ei karkaa rakennuksesta, vaan ilma vaihtuu hallitusti ilmanvaihdon kautta. Erillisiä höyrynsulku- tai tuulensuojakerroksia ei tarvita, koska SPU-eristelevy toimii höyrynsulkuna turvallisesti koko vahvuudeltaan. SPU Eristeet kestävät hyvin kosteutta, joten rakentamisvaiheessa tapahtunut kastuminen tai rakenteeseen vahingossa päässyt kosteus eivät vahingoita polyuretaania tai vaikuta sen ominaisuuksiin.

Helppo ja nopea asennus

SPU-eristelevyjä on helppo työstää ja kiinnittää. Levyjä voidaan leikata, jyrsiä, porata, naulata ja ruuvata. Työstövälineiksi käyvät normaalit työkalut kuten käsisaha, mattopuukko ja rasiapora. Kevyitä levyjä on kätevä käsitellä ahtaissakin tiloissa.

Tutkitusti turvallinen

SPU Eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden ilmoitetut lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. SPU Eristeet ovat myös paloturvallisia, sillä palotilanteessa SPU Eriste hiiltyy, mikä estää paloa leviämästä. SPU Eristeet saivat ensimmäisinä lämmöneristeinä  rakennusmateriaalien puhtaimman päästöluokituksen M1. SPU Eristeet ovat kotimaisia CE-merkittyjä laatutuotteita, joilla on kymmenen vuoden takuu.