Komposiitti terassilauta Lunawood 26x140 mm mokkaruskea

11,70 € / jm
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403469
jm

Toimitusaika: n. 2-4 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Lunawood

LUNAWOOD LÄMPÖPUUKOMPOSIITTI ON EKOLOGINEN JA KORKEALAATUINEN VALINTA

Lunawood lämpöpuukomposiitti on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta yksi markkinoiden stabiileimmista komposiittimateriaaleista. Hyvä mittapysyvyys saadaan aikaan hyödyntämällä korkealaatuista lämpöpuukuitua, jota tuotteessa on kaksi kertaa enemmän kuin vastaavassa, samankokoisessa puukappaleessa. Lunawood lämpöpuukomposiitin tiheys on noin kolminkertainen verrattuna suomalaisen männyn tiheyteen. Tästä määrästä 65 % on lämpöpuukuitua ja 20 % laadukasta CIRCO®-polypropeenikierrätysmuovia. Korkea puukuitupitoisuus ja lämpöpuun luontainen elämättömyys tekevät lämpöpuukomposiitista luotettavan valinnan vuosikymmeniksi eteenpäin. Luna TWPC on erinomainen valinta terasseihin, laitureihin, portaisiin, allasalueisiin, parvekelaudoituksiin ja muihin ulkokohteisiin, joissa terassilaudalta vaaditaan pitkää käyttöikää, helppoa ylläpitoa ja modernia ulkonäköä. T-piilokiinnikkeet ja asennukseen tarvittavat ruuvit myydään Luna TWPC asennuslaatikossa.

Miksi Luna TWPC?
• KESTÄVÄ – Ei ravinteita tai pihkaa, ei siis lahottajiakaan
• MITTA- JA MUOTOPYSYVÄ – Minimaalinen pituuseläminen, ≥1 mm/m kun muutos lämpötilassa 50 ˚C
• TURVALLINEN – Ei myrkyllisiä kemikaaleja, tikkuja tai halkeamia
• YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN läpi tuotteen elinkaaren, tuotteen koostumuksesta 85 % on uusioraaka-ainetta ja PEFC -sertifioitua lämpöpuukuitua
• ELEGANTTI JA MODERNI ULKONÄKÖ – piilokiinnitys mahdollistaa nopean ja siistin asennuksen

MODERNI JA MIELLYTTÄVÄ PINTA
Luna TWPC komposiittilaudan toinen puoli on harjattu ja kääntöpuoli uritettu – voit valita mielesi mukaan kumman puolen haluat käyttöpuoleksi. Laudan ontelomainen rakenne mahdollistaa valaistus- ja terassilämmityskaapeleiden asentamisen.

UV-SÄTEILYN VAIKUTUS LÄMPÖPUUKOMPOSIITTIIN

Korkeasta puupitoisuudesta johtuen etenkin hopeanharmaassa komposiittilaudassa on havaittavissa ruskeaa lämpöpuukuitua, joka muuttuu kauniin viileänharmaaksi asentamisen jälkeen UV-säteilyn vaikutuksesta. Alla olevat värimallit ovat suuntaa-antavia: vasemmanpuoleinen kuva esittää uutta tuotetta, jonka rinnalla noin kuusi viikkoa auringonvalossa ollut tuote. Lämpöpuukomposiitin väri muuttuu hieman noin 6-12 viikon* kuluessa asentamisen jälkeen. Tuotteen lopullinen väri saattaa vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon UV-säteilyä pääsee tuotteen pinnalle.

HUOLTO JA ASENTAMINEN

Lunawood lämpöpuukomposiitti on luotettava valinta kohteisiin, joilta vaaditaan pitkää käyttöikää ja hyvää mittapysyvyyttä. Luna TWPC on helppo huoltaa ja tuote ei vaadi vuosittaista pintakäsittelyä. Pienellä panostuksella terassilaudoitus säilyy vuodesta toiseen kauniina.
• Harjaa lautojen pinta ja välit säännöllisesti puhtaaksi. Puhdista terassi tarpeen mukaan vedellä (ja miedolla pesuaineella).
• Tuote ei ole täysin kosteutta hylkivä, joten esimerkiksi ruoka- ja rasvatahrat tulee puhdistaa välittömästi, jotta tahrat eivät ehdi imeytyä puukuituun
• Kuten tavallinen puu, lämpöpuukomposiitti on altis naarmuille, joten terassilla olevien puutarhakalusteiden jalat tulee varustaa huopatassuilla. Tuotetta asentaessa kannattaa välttää pinnan hankaamista ja naarmuttamista.
• Luna TWPC on mahdollista käsitellä pigmentoidulla puuöljyllä, joka auttaa säilyttämään komposiittilaudan laudan sävyn tasaisena ja kauniina
• Vältä kovia iskuja, jotta terassin pinta pysyy ehjänä

ERIKOISPITUUDET: Min. tilausmäärä 300 jm/pituus, hintalisä + 10 %

RAHTI: Alle 5000 € toimituksissa rahtimaksu 150 €, tätä suuremmat toimitukset rahtivapaasti. Mahdollinen hiab-purku 85 € / toimitus.

 

Tuote myydään metreittäin. Lisää ostoskoriin haluttu metrimäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?