Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Pöytälasit

Pöytälasit

Kun omistat arvokkaan pöydän tai pöydän jota yksinkertaisesti rakastat, kannattaa sinun suojella sen käyttöpintaa ja kauneutta pöytälasilla vielä kun se on mahdollista. Laadukas pöytälasi varjelee huonekaluja naarmuilta, roiskeilta tai lämpövahingoilta. Mikä parasta, nyt voit valita lasin tyypin, värin, paksuuden ja reunan pyöristyksen, jotta saat täydellisen pöytälasin omalle suosikki pöydällesi.

Muutamia lasisen pöydänsuojuksen etuja:

  • Pöytälasi pidentää huonekalujen käyttöikää, pitää se vailla vahinkoa jota syntyy helposti hauraalle ja pehmeälle puupinnalle.
  • Ei enää pöytäliinaa jota pestä, lika ja roskat lähtevät helposti pyyhkimällä eikä ylimääräistä pyykki tule.
  • Omien mieltymysten mukaan tilaustyönä valmistettu lasi tekee jopa tavallisesta pöydästä upean näköisen modernin sisustuselementin.

Mitä sinun tarvitsee tietää lasisista pöydänalusista ennen tilausta

Paksuus: Suosittelemme 6mm paksua karkaistua lasia useimmille pöydille, jotka ovat maksimissaan 900 x 1800 mm kokoisia. Isommilla pöydillä suosittelemme kestävämpää 8mm lasia, jotta jäykkyys säilyy.

Väri ja materiaali: Voit valita kirkkaan, harmaan tai pronssisen lasin joukosta omasi tai maalauttaa kirkkaan lasin taustan haluamallasi värillä. Myymme myös rautavapaata ”Optiwhite” pöytälasia, jossa lasin normaalia vihertävyyttä ei enää ole vaan lasi on täysin kirkas. Tämä vaihtoehto on omiaan taustamaalattujen lasien kanssa. Mittatilauksena valmistamme myös tyylikästä ”rikottua lasia”.

Kulmien pyöristys: Tilauksen yhteydessä voidaan määrittää lasin kulmien pyöristykset, jotka kuvataan kirjaimella ”R=”. Numero tarkoittaa mm etäisyyttä lasin reunasta jonne pyöristys ulottuu. Katso tarkempi pyöristysten havainnollistus alla olevasta kuvasta.

Reunojen hionta: Lasin reunat hiotaan 45° kulmassa automaattisesti kiiltoreunahionnalla (KRH -hionta), jotta karkaisussa syntyneet terävät särmät ja jäljet saadaan poistettua. Lasin reunat on myös mahdollista tilata fasettihionnalla käsiteltynä, jolloin reuna on hiottu 10-20mm leveydeltä alas viistoon. Hionta vaikuttaa oleellisesti pöydän ulkonäköön joten ulkoasuun.

Mitä eroa on pöytälasilla ja lasisella pöytälevyllä ?

Lasinen pöytälevy on pala lasia, joka toimii kantavana pöytänä ja sen alla ei tarvita erillistä kantavaa pöytää, ainoastaan jalat. Pöytälasi on palan lasia, joka sijaitsee tavallisen pöydän päällä tarkoituksenaan suojella pöydän pintaa ulkopuolisilta vaurioilta. Pöytälasia käytetään yleensä suojaamaan sohvapöydät ja ruokapöydät sekä piristämään ruokailuryhmän ilmettä vaihtamatta sitä kokonaan uuteen sarjaan.