Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Timberwise-kampanja

Timberwise-kampanja

Timberwise parketti on kestävä, kaunis ja erittäin suosittu puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Timberwisen parketti tuo kauniin ja luonnollisen puulattian ulkonäön ja tunnun tilaan kuin tilaan.

Timberwise on erikoistunut leveän yksisäleisen lautaparketin valmistukseen. Timberwisen laadukkaiden parkettien suosio pohjautuu helppoon asennukseen ja lopputuloksen tasaisuuteen. Lautaparketin avulla lattiapinta on täysin tasainen, eikä lattiaan tule rakoja kuten tapahtuu perinteisen lankkulattian kanssa. Mikroviisteelliset lankkuparkettimallit on tehty korostamaan  materiaalin lankkumaista ulkonäköä lattiassa kuitenkaan keräämättä saumoihin likaa kuten tavallinen lankkulattia.

Timberwise parkettien rakenne on markkinoiden paras ja kestävin. Kolmikerrosrakenteen ja välirakenteessa käytettävän kotimaisen koivuvanerin ansiosta parkettilattia kestää olosuhteiden muutokset ilman lattianpinnassa näkyviä muutoksia. Koivuvanerirakenne takaa myös sen, ettei lattian pintaan tule ns. aaltoilua, mikä on yleistä välisälerakenteisille parketeille ilmankosteuksien vaihdellessa. Yleisimpiä ja suosituimpia parketteja ovat tammiparketit ja saarniparketit. Timberwisen yritys on täysin kotimainen ja parkettien tuotanto tapahtuu Loimaalla.

Hanki lattiallesi laadukas Timberwisen parketti jo nyt!