Pesuallas Woodio CUBE 40 hanapaikalla

490,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402853
kpl

Toimitusaika: 4 - 8 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut alk.: -
Woodio
Woodio Cube40 hanapaikallinen pöytätasoon asennettava pesuallas on todellinen kylpyhuoneen katseenvangitsija. Altaan skandinaavinen, modernin kulmikas ja minimalistinen muotokieli yhdistettynä ainutlaatuiseen puumateriaaliin luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneeseen. Lavuaarin koko on ihanteellinen pienempiin kylpyhuoneisiin, mutta se toimii myös kauniisti koko perheen kylpyhuoneessa. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.
 
Pesuallas Woodio CUBE 40 hanapaikalla - Tuotetiedot:
  • Mitat: P 400 mm x L 400 mm x K 164 mm / Korkeus asennuksen jälkeen 150 mm
    Materiaali: Vedenpitävä Woodio® -massiivipuukomposiitti UV-, naarmu-, kemikaali- ja likaa hylkivällä pinnoitteella. Puumateriaalivaihtoehdot Aspen 2mm ja Koivu 6mm.
  • Paino: 8,3 kg
  • Hanan reikä: 35 mm
  • Ylivirtaus: 29 mm
  • Tuotestandardi: EN14688 – CL10
  • Värit: Natural, Polar, Char, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä. 

Asennus: 

Helppo asentaa. Allas asennetaan allastason päälle. Pakkaus sisältää hanapaikallisen Cube40 pesualtaan, Woodio® materiaalista valmistetun vesilukon suojan, asennukseen tarvittavat liittimet, asennusohjeet sekä asennussapluunan. Asennus edellyttää erillisen tyhjennysventtiilin, vesilukon ja viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?