Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Ofyr pihagrilli

Ofyr pihagrilli

OFYR PIHAGRILLI TUO UUDENLAISTA KOSKETUSTA RUOANLAITTOON

Ofyr on jotain erilaista mitä ruuanlaitto ulkotiloissa on kaivannut jo vuosia. Koe maanläheinen Ofyr pihagrilli todellisessa käytössä Turun Ravintola Kaskiksessa

OFYR on funktionaalinen taideteos, jonka tarkoituksena on tuoda kauneutta, lämpöä, ruokaa ja ystävyyttä ulkotiloihin. Käytännöllisempi ja tyylikkäämpi kuin tyypillinen grilli, OFYRin yksinkertaiset, klassiset linjat toimivat sopusoinnussa minkä tahansa ympäristön kanssa, maalla nurmikosta tyylikkääseen kaupungin ravintola terassiin. Ja kun on aika viihtyä ulkotiloissa, tämä tyylikäs pihan taideteos muuttuu lämpimäksi ja viihtyisäksi keskukseksi ruoanlaittoon ja seurusteluun. 

Ofyr on ulkokäyttöön tarkoitettu, valuraudasta valmistettu grilli, joka antaa kokkaajalle uskomattomia mahdollisuuksia ruoanlaittoon. Grilli keskellä oleva tulipesä lämmitetään puilla, joka lämmmittää valurautaisen reunuksen. Suuri tasalämpöinen reunus mahdollistaa useiden eri ruokien tai raaka-aineiden valmistuksen samanaikaisesti. Voit käyttää öljyjä, mausteita ja sekoittaa eri ainesosia keskenään, sillä umpinainen levy pitää maut ja ainesosat kokkaus alustalla. Grillin keskiosaan on saatavilla grilliritilä esimerkiksi lihan todellista grillausta varten. 

HELPPOKÄYTTÖINEN

OFYR voidaan jättää ulos sään armoille kaikissa olosuhteissa. Sen kolmijakoinen moduulirakenne tekee OFYRistä helposti liikuteltavan. OFYR on yksinkertainen puhdistaa ja vaatii lähes olemattoman kunnossapidon. Ruoka-aineet ja ylimääräinen öljy menevät suoraan tulelle - sinun on vain pyyhittävä OFYR kostealla liinalla ja se on valmis seuraavan kerran. Vaurioitunut pinta voidaan hioa tasaiseksi ja uuden veroiseksi.

Voit tutustua Ofyr pihagrilliin täydessä toiminnassa Turun Ravintola Kaskiksessa! Kaikki Ofyr tuotteet löydät Sarokkaalta!