Pesuallas Woodio SOFT 40 seinäkiinnitys

600,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402846
kpl

Toimitusaika: 4 - 8 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut alk.: -
Woodio

Woodio Soft40 seinäkiinnitteinen pesuallas sopii kauniisti pieniin tiloihin. Koko on näppärä pienempiin kylpyhuoneisiin ja vieraskylpyhuoneisiin, niin kotona kuin julkitiloissa. Seinäkiinnitteisessä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo asentaa. Luonnonvärinen haapapuu on rauhoittava ja harmoninen sävy, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneen sisustukseen. Pehmeästi hienostuneen suunnittelun yksinkertaisuus tuo ainutlaatuisen puumateriaalin kauniisti esiin. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.

Pesuallas Woodio SOFT 40 seinäkiinnitys - Tuotetiedot: 

  • Mitat: P 400 mm x L 400 mm x K 166 mm
  • Materiaali: Vedenpitävä Woodio® -massiivipuukomposiitti UV-, naarmu-, kemikaali- ja likaa hylkivällä pinnoitteella. Puumateriaalivaihtoehdot Aspen 2mm ja Koivu 6mm.
  • Paino: 6,3 kg
  • Hanan reikä: 35 mm
  • Ylivirtaus: 29 mm
  • Tuotestandardi: EN14688 – CL10
  • Värit: Natural, Polar, Char, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Asennus: 

Helppo asentaa. Seinäkiinnitteisessä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo asentaa tukevasti paikalleen. Pakkaus sisältää seinään kiinnitettävän Soft40 pesualtaan, Woodio® materiaalista valmistetun vesilukon suojan, asennukseen tarvittavat liittimet ja osat sekä asennusohjeet. Asennus edellyttää erillisen tyhjennysventtiilin, vesilukon ja viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?