Isover

Eristevillalevy Isover KL-36 100 mm 4.92 m²/Pkt 565X870

31,80 € / pkt
Varastossa
Tuotenumero
080047

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

ISOVER KL-36 on palamaton ja pinnoittamaton eristevillalevy. ISOVER KL-36 on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER KL-36 on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaaISOVER KL-36, joka on erityisesti rakennusalan ammattilaisten ja asentajien toiveiden mukaan kehitetty jämäkkä eristelevy. Se on lämmöneristävyydeltään yleiseurooppalaisen tason mukainen pinnoittamaton eriste, jonka pääasialliset käyttökohteet ovat seinät sekä ylä- ja alapohjat. Eristeen käsiteltävyyttä ja asennettavuutta on entisestään paranneltu, joten se on erittäin jämäkkä asentaa ja mukava käsitellä. ISOVER KL-36 -paketti on puristettu puoleen vapaasta tilavuudestaan, eli se säästää tilaa kuljetuksessa ja varastoinnissa. Täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Käyttö

ISOVER KL-36:n pääasiallisia käyttökohteita ovat alapohjat, seinät ja yläpohjat. Se sopii kaikkiin eristyskohteisiin puu-, teräs- ja betonirakenteissa. ISOVER KL-36 -tuotetta voidaan käyttää myös erinomaisesti ääneneristysrakenteissa, kuten väliseinissä.

Asennus

ISOVER KL-36 -levyt asennetaan useimmiten puu- tai teräsrankojen väliin eikä asennuksessa tarvita kiinnikkeitä. Tuoteleveys 565 mm on tarkoitettu puurunkoihin k600 ja tuoteleveys 610 mm teräsrankoihin ja Termoranka-ulkoseinä runkojärjestelmiin k600. Optimaalisen lämmöneristävyyden varmistamiseksi lämmöneristeen tulee täyttää koko sille varattu tila, joten eristelevyjen mittojen tulee olla hieman mitoitusarvoja suurempia. ISOVER KL-36 voidaan asentaa erityisillä kiinnikkeillä myös rakenteeseen, jossa ei ole varsinaisia runkotolppia (esim. tiili- ja betoniseinät).

- Kevyt kantaa
- Helppo leikata ja nopea työstää
- Pieni pölyävyys
- Jämäkkä eriste on mukava asentaa
- Tehokkaasti puristepakattu
- Pinnoitetta ei ole
- Palo-ominaisuus: A1 - Europaloluokka
- Kosteuskäyttäytyminen: Tuote ei ole hygroskooppinen
- Lämmönjohtavuus: 0,036 W/mK, Lambda Declared arvo
- Villalevyn koko: 565x870x100mm
- Paketissa 10kpl levyjä eli 4,92m²
- Myydään paketteittain

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös